//

ons bedrijf

//
Meer over Codifire.

In 2019 zijn we ons eigen remote software engineers bedrijf begonnen, dat zich volledig richt op Nederlandse klanten en externe software engineers uit Oekraïne.

Wij kunnen je helpen je software ontwikkelingscapaciteit uit te breiden. Wij zoeken voor jou gekwalificeerde en ervaren remote software engineers.

Je nieuwe software engineers werken remote, maar worden een essentieel onderdeel van je huidige team, aangestuurd door je eigen CTO.

Op dit moment faciliteren we 25 klanten en ongeveer 100 software engineers. Ons doel is om te groeien naar een bedrijf met meer dan 500 software engineers.

In 2023 hebben we de Nederlandse verkooporganisatie, voorheen bekend als Zanemoon, en de Oekraïense delivery centra samengevoegd tot Codifire Group.

Codifire Group heeft twee kantoren in Nederland: in Amsterdam en in Deventer. Onze delivery centra in Oekraïne bevinden zich in Chernivtsi en Uzhgorod.

Al onze relaties, zowel met klanten als software engineers, zijn op de lange termijn gericht. Met andere woorden, we leveren je software engineers niet voor slechts een paar weken of maanden: we zijn geen "detacheerder" maar een strategische partner voor je software afdeling.

We betalen onze software engineers salarissen van wereldklasse, maar vanwege onze beperkte overhead kunnen we concurrerende tarieven bieden.

Al onze software engineers volgen verplichte Engelse lessen, zodat de communicatie met je team soepel en professioneel verloopt.

Kortom:

  • Je hebt behoefte aan uitbreiding van je software afdeling met één of meer gekwalificeerde en ervaren software engineers voor een langere periode.
  • Wij hebben een breed netwerk van gekwalificeerde software engineers werkzaam in Oekraïne.
  • Onze recruiters zorgen voor de beste match voor je software team; we bieden je de beste kandidaten en jij maakt de uiteindelijke selectie.
  • Je nieuwe medewerkers communiceren dagelijks met je CTO over wat er moet gebeuren; wij zorgen ervoor dat ze een uitstekende werkomgeving hebben die hun productiviteit bevordert.
  • Wij zorgen voor tijdige betalingen en afdracht belastingen.

75+

Software Engineers.

2

Kantoren in Nederland.

2

Delivery centra in Oekraïne.

10+

Jaar ervaring.